9.05.2018 г., 10:07 ч.

Бяла тишина 

  Поезия » Любовна
433 5 13

Мигът пулсира толкова разнежено,

когато стихва дишането  ти до мен.

Парченце лято сякаш се е сгушило

красиво, между теб и мен ...

 

А синьото небе притихнало във скута ни,

прелива в чиста, бяла тишина.

И запечатва най-щастливите ни мигове,

преди да ни пробуди  утринта.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??