28.11.2007 г., 16:43 ч.  

Бяло 

  Поезия
992 0 5

                                     

 

                                   БЯЛО

                                 

            Белотата отвоюва обратно

            превзетите от слънцето територии.

            Плъзва бавно и безшумно нощем.

            Стича се с водните капки.

            Бърза напред и нагоре, и надолу...

            И един ден се събуждам съвсем бяла.

                                  

            Няма и следа от летния ми тен!

© Анна Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??