Nov 28, 2007, 4:43 PM  

Бяло 

  Poetry
988 0 5

                                     

 

                                   БЯЛО

                                 

            Белотата отвоюва обратно

            превзетите от слънцето територии.

            Плъзва бавно и безшумно нощем.

            Стича се с водните капки.

            Бърза напред и нагоре, и надолу...

            И един ден се събуждам съвсем бяла.

                                  

            Няма и следа от летния ми тен!

© Анна Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??