Изчиства белотата заснежена
тежести натрупани случайно.
Избелва сивотата наслоена
и прави лошото нетрайно!
Зарежда добротата в душата,
акумулира огън в нея!
Подрежда мисли на местата,
в хармония отново да живея!
Бялото на снежната магия
снежинково разтапя рутината!
В себе си ти можеш ли - вземи я,
раздай я на приятели в отплата!
© Мария Божкова Всички права запазени