Jan 28, 2018, 7:30 PM

Бяло 

  Poetry
268 2 3

Изчиства белотата заснежена 

тежести натрупани случайно. 

Избелва сивотата наслоена 

и прави лошото нетрайно! 

 

Зарежда добротата в душата, 

акумулира огън в нея! 

Подрежда мисли на местата,  

в хармония отново да живея!

 

Бялото на снежната магия

снежинково разтапя рутината! 

В себе си ти можеш ли - вземи я, 

раздай я на приятели в отплата! 

© Мария Божкова All rights reserved.

МаЖор 

27.01.2018год.

 

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??