16.03.2010 г., 20:30 ч.

Бяло No3 

  Поезия » Любовна
323 0 0

Бяло No3

Зимата отдавна се настани в гърдите,
уж бе бяла - като от приказка
и ние уютно през прозореца
трябваше да гледаме как се сипе,
но и двамата се оказахме вън -
бездомни и несигурни
и в търсене на подслон за душите,
не разбрахме кога стъпките в снега заглъхнаха
и пъртината се разцепи на две...

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??