7.10.2009 г., 15:15 ч.

Бясна 

  Поезия
794 0 11

 

 

 

Бясна

 

Като  торнадо  си,

водена от  своята  омраза.

Все фучиш,ревеш

и рани  правиш с  всяка  фраза.

 

Недей да въсиш  вежди.

Усмихни се днес

не свършват  с него твоите  надежди

туй  е мойта „блага”  вест.

 

Недей сред нощ рева,

вината идва след това.

Очите ти са все червени,

а бяха  сини   и засмени.

 

Щом  мъжът  решил

и по друга  се вдървил,

остави  го да живее.

Друг по  теб  ще закопнее.

 

Ако всичко туй е фарс,

ще се  върнеш ти отново.

Ще съм  виновен  само   аз,

че подкрепих  лудостта със слово!

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??