Бясно е времето. Куца сакато.
Метронома отмерва. В гневно стакато.
В черни поличби - огън изпраща.
Злото за гърлото яростно хваща.
Там на небето - ангели бранят
вярата в хората. Да не забравят!
Светът със любов се гради!
Светът оцелява не с камък! С мечти!
© Румяна Всички права запазени