4.03.2018 г., 9:44 ч.  

Бъдеше в минало време 

  Поезия » Любовна
434 1 4

Март загубих правото да те обичам. 

В една минута, без дъх остана любовта ни.

Една птичка пролет не прави,

но една любов топли цяла зима.

За ден трябваше да спра да те обичам. 

Останала сама с любовта, в минало време. 

Едно "щяхме" без право да живее. 

Многоточие... Три точки. Ти. И. Аз. 

и музика, която всичко да разкаже.

Днес вали, но времетo не плаче за теб,

чисти душата ми от черните ти пръсти. 

Едно хвърчило заспива някъде засмяно,

не раздава любовта си на тепсия, 

заспива, вярвайки, че щастието е обещано.

© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??