20.08.2008 г., 20:09 ч.

Бъдещето е наше!!! 

  Поезия » Любовна
690 0 2
Бъдещето е наше

Желая твоя ум, твоето тяло,
желая всичко, което си самият ти.
Искам теб и любовта ти,
искам за мен душата ти да копнее.

Нека нощем в съня ти да идвам
и в съня ти теб горещо да целувам.
А през деня наяве да ме виждаш,
защото ще си признал, че ме обичаш.

Искам мислите ти да узная
и да те попитам какво съм аз за теб.
Жени, знам, много си познавал,
но за мен е важно след мене друга да няма.

Желая теб, желая всичко в теб,
желая сутрин да се будя до теб,
а вечер до тебе да заспивам,
топлена от любовта, с която ме целуваш.

Искам до мен да бъдеш през деня,
искам с мен да заспиваш вечер.
Нощем да ме будиш и да ме любиш,
знаейки, че бъдещето завинаги е наше.



Гр. Хасково
02.07.2006 г./ 21.42 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Магдалена, благодаря ти за хубавите думи! Наистина! Стихотворението "Бъдещето е наше" беше написано преди две години, когато все още не бях срещнала мъжа, когото обичам! Въпреки това, самият текст е подходящ да изрази любовта ми към любимия мъж... Обичам го безкрайно и искам да бъдем щастливи заедно.
    Поздрав!
  • вашо е...!
    прекрасен стих...щастлив...
Предложения
: ??:??