17.10.2007 г., 9:49 ч.

Бъдещето в моите мечти 

  Поезия
1243 0 2
Не искам в миналото със спомените да живея,
а в бъдещето, където ще сме само аз и ти!
Да живея с мечти за прекрасни дни.
Бъдещето в моите мечти е тъй красиво,
като детските безгрижни дни...
Ти нежен си, като перце на малко пиле
и свеж си като утринна роса.
Галиш моите коси,
целуваш страстно моите очи...

Бъдещето в моите мечти е приказка,
в която героите са двама,
а не след дълго стават трима!!!
Не искам бъдещето да е само в моите мечти...
Нека двамата с теб да помечтаем,
за да стане бъдеще в реалния живот...!

© Нели Вичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??