18.03.2005 г., 18:44 ч.

Бъди 

  Поезия
1241 0 0
Бъди какъвто си, дори когато те боли,
напук усмихвай се и не унивай
и нищо, че светът е пълен с лъжи,
дори когато няма смисъл ти намирай.

Бъди какъвто си дори във края
и когато ти се иска да избягаш,
знай, че следи винаги остават,
дори да не искаш и сили да напрягаш.

Помни, обичам те какъвто си,
ще те обичам какъвто и да станеш,
шепа пръст, пепел дори,
но винаги с мен да останеш.

© Светла Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??