27.03.2008 г., 0:20 ч.

Бъди 

  Поезия » Друга
552 0 2
Бъди

Бъди моят ден и моето слънце,
нека се стопля.
Бъди моята вечна надежда,
нека остарея.
Бъди онзи нежен дъжд навън,
нека се разболея.

Бъди красивото цвете там,
не ще те откъсна.
Бъди неосветения път в мрака,
не ще се откажа.
Бъди инквизиторът мой,
не ще те накажа.


Бъди  тъгата ми безкрайна,
напук ще живея.
Бъди сълзата студена в очите,
напук ще се смея.
Бъди самотата ми нечовешка,
напук ще оцелея!

© Марти Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Бъди красивото цвете там,
    не ще те откъсна."
    --
    Това ми хареса.
    Емоционално написано.
  • Обичаш! Това струи от стиха ти!
Предложения
: ??:??