5.01.2009 г., 18:25 ч.

Бъди до мен 

  Поезия » Любовна
1392 0 19
Бъди до мен

до мен ли си –
политам в небесата
погледнеш ли ме –
кипва ми кръвта
целунеш ли ме
и сърцето залудува
щом ме прегърнеш пък–
запявам от душа

а няма ли те –
в миг се натъжавам
за теб копнея
нощ и ден
и с нетърпение очаквам
да се завърнеш
пак при мен

с мен любима
ти бъди до края
защото с теб ли съм –
аз вечно съм във рая

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??