15.10.2019 г., 23:06 ч.

Бъди до мен 

  Поезия » Любовна
1061 0 1

Бъди до мен

 

Бъди до мен! Бъди до мен сега!

Утре ще е късно, разбери!

Аз няма да съм днешното „това“!

Няма да си днешната и ти!

 

Бъди до мен! Бъди до мен сега!

Просто ти за утре не мисли!

Сега е „днес“, а утре е съдба!

Сега и тук! А утре са мечти!

 

Бъди до мен! Бъди до мен сега!

Животът кратък е за да играем,

а толкова е хубав с любовта!

Дали и утре ще е тъй, не знаем!

 

Бъди до мен! Бъди до мен сега!

Изгрева да срещнем с тебе двама!

Да си до мене ти и през деня,

Искам те до мен, а теб те няма!

 

Бъди до мен! Сега до мен бъди!

Желая те! Безумно те желая!

За утре просто ти недей мисли!

И утре ще те искам, туй го зная!

 

Бъди до мен! Сега до мен бъди!

Бъди до мен във радост и неволя!

Бъди със мен до сетните ми дни!

Не искам друго! За това те моля!

 

15.10.2019 г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??