22.08.2009 г., 22:24 ч.

Бъди до мен 

  Поезия » Любовна
940 0 4

Бъди до мен, когато съм сама,
когато уморено те поглеждам,
когато през безкрайната тъга
във тебе търся някаква надежда.

Бъди до мен, за да не съм сама,
за да изгарям в любовта красива
и в теб да виждам своята мечта,
за да повярвам, че съм още жива.

Бъди до мен, защото съм жена -
до края, до безкрая, до безброя...
Бъди до мен! Завинаги! Сега!
Бъди до мен, мъчение ти мое...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??