13.02.2024 г., 19:39 ч.

Бъди щастлива 

  Поезия » Любовна
152 0 0

....И колко много се страхувам да говоря,

и колко дълго предпочитам да мълча,

защо да викам и защо да споря,

когато мога да си тръгна в тишина?

Когато мога пред вратата ти да клекна,

обувките набързо да обуя,

да тръгна тихо, лампи да не светвам

и тихото ти" Сбогом" да не чуя.

Бъди щастлива, мен ме няма,

търси ме в спомените си прекрасни,

когато дойде време за промяна-

оттам махни ме. Нямам място.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??