27.05.2004 г., 9:31 ч.

Бъди такъв какъвто си 

  Поезия
2152 0 2

Утрото с усмивка посрещни
очи впери нагоре към небето,
на слънцето целувка изпрати
топлината усети си в сърцето!

Любов разпръсквай ти навред
на злобата не се оставяй
и смело в живота си върви напред,
пред нищо и пред никого не се предавай!

Живота смело в очите погледни
и да се страхуваш ти недей,
бъди такъв какъвто си
и всеки миг с радост изживей!

© Людмил Павловски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??