29.11.2007 г., 20:55 ч.

Бъди в час 

  Поезия
381 0 3

Човече знам, че си влюбен,

но помисли за бъдещето ти!

Просто бъди разумен,

и запази здравето в ръцете си!

Не позволявай, насила някой да те кара,

да правиш греховни неща в нощта...

И да съжаляваш за стореното тогава…

след време да плачеш, да останеш без душа!

Бъди в час, за да можеш да живееш,

извисен от мечтите и от любовта…

За да можеш под слънцето да се смееш,

и да копнееш за утрешния ден!

Защото утре можеш ти да бъдеш значим,

за някой човек - да го направиш щастлив!

И не се страхувай да бъдеш разумен,

животът ти е в твоите ръце…

Не мисли за миналото сиво, нито за предстоящия ден,

просто бъди в час,

и знай, че си всичко в нечие сърце!


        П.С.  Написах го за 1 декември. Бъдете в час, влюбени, но разумни!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Абе множеството не само,че не са в час,ами и постоянно са в голямо междучасие
  • Ух! Отначало помислих, че проповядваш нелюбов, сори. Но стихотворението е силно
  • Благодаря, че напомни какъв ден е тогава!
    Животът е дар!!! Зависи от мен, от теб и от теб човече!!!
Предложения
: ??:??