23.03.2017 г., 15:50 ч.

България 

  Поезия
831 1 4

Наша българска родина,
единствена е тя,
мила, свидна и красива,
приветства топлите сърца.

Отворена за всички хора,
дошли за подслон и храна,
за тях е нова,
за нас - любимата страна.

"Пазете ни страната",
повтаряме всеки ден,
защото е прекрасна,
чувам глас зад мен.

Единствено България
е в нашите сърца,
гони ни носталгия,
щом ни е далече тя.

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??