23 мар. 2017 г., 15:50

България 

  Поэзия
828 1 4

Наша българска родина,
единствена е тя,
мила, свидна и красива,
приветства топлите сърца.

Отворена за всички хора,
дошли за подслон и храна,
за тях е нова,
за нас - любимата страна.

"Пазете ни страната",
повтаряме всеки ден,
защото е прекрасна,
чувам глас зад мен.

Единствено България
е в нашите сърца,
гони ни носталгия,
щом ни е далече тя.

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??