26.02.2012 г., 11:24 ч.

Българската зима 

  Поезия » Гражданска
502 0 7

През януари снеговете заваляха!

Умът бе  за бедата нейде плитък...

 

          Реките, язовирите преляха!

          Издавиха се хора и добитък!

 

– Ще свърши скоро българската зима! –

с усмивка синоптикът съобщава...

 

          Напролет оптимисти пак да има 

          в измръзналата от студа държава!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??