18.06.2008 г., 10:44 ч.

Бързия 

  Поезия » Друга
559 0 2
 

Бързо в

Ъгъла, ей там

Разрови, костите ми

Зарови, после

Изчезни и

Яростта ми забрави!!!

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??