16.04.2008 г., 14:10 ч.

Бързотечност 

  Поезия » Философска
491 0 6
Бързотечност

Аз знам, че в живота ще има и радост,
и песен, понякога - сълзи.
Аз знам - ще мине и моята младост
на своите крила бързи.

1966г.

Годините ни се множат,
вдълбават бръчки по лицето.
В косите ни сребро блести,
по-слабо бие и сърцето.

2006г.

Напред, приятели, към планините наши
и нека стръмнината не ви плаши!
Туризмът здравето подобрява
и нашия живот удължава!

2008г.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??