3.06.2005 г., 0:54 ч.

Бътерфлай 

  Поезия
1390 0 6
О, Бътерфлай!
Така си нежна.
Страхувам се да те докосна.
Белотата на млечната ти кожа
ме опива.
Ръцете ти са галещи,
като перо.
Малка кукличка от порцелан си.
Бътерфлай, когато те поглеждам
съзирам душа
във крехко тяло.
Сърце,
което бие учестено
в градина
от красиви алени цветя.
Така си крехка, Бътерфлай...

Умираща от обич пеперудо!

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??