30.05.2010 г., 21:47 ч.

* * * 

  Поезия
552 0 1

Ще получа ли отговор пак,

ще боли ли отново и колко.

Или всяко начало е край

на стара болка.

 

Ще намеря ли свойте мечти,

преди вечност аз ги изгубих,

преди миг проливах сълзи,

само миг след това танцувам.

 

И така мрак и слънце в едно

се преплитат и аз съществувам,

а във мен празнота на кълбо

ми напомня, че още жадувам.

© Евгения Калъчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??