May 30, 2010, 9:47 PM

* * * 

  Poetry
506 0 1

Ще получа ли отговор пак,

ще боли ли отново и колко.

Или всяко начало е край

на стара болка.

 

Ще намеря ли свойте мечти,

преди вечност аз ги изгубих,

преди миг проливах сълзи,

само миг след това танцувам.

 

И така мрак и слънце в едно

се преплитат и аз съществувам,

а във мен празнота на кълбо

ми напомня, че още жадувам.

© Евгения Калъчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??