23.09.2018 г., 15:51 ч.

*** 

  Поезия
360 1 0

 

 

Тежи ми...може би е времето преди,

може би /са не/изказаните думи,

спомени за бъдеще...следи,

може би е трябвало да бъдем /с/ други...

 

Утро слято с болката от вчера

ще жадува нещо по-добро,

а цигарата в ръцете ми трепери,

даже аз не знам... защо...

 

Ще продължа, дори /дали/ и без да се обръщам,

ще те забравя… странен ритуал,

след който ще съм цял и ще прегръщам,

така до края… липсване… кинжал.

 

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??