Да можех винаги така да те обичам
открито, истински, във теб да се заричам,
както в онази нощ, със светлото небе
да бъда с тебе близо до сърцето ти.
Да знаеш, че детето днес голямо е.
Пораснала жена стои пред теб
и иска само обич, ласки и живота ù
не струва нищо, щом с теб не е.
Как бих желала да целувам
устните ти жадни,
със страст да ме желаеш ти.
И в нощите самичка щом остана,
мечтая да не си поредната измама.
© Габриела Всички права запазени