3.09.2007 г., 10:26 ч.

Царица на цветята 

  Поезия
591 0 2
Усмихната и крехка, първа
сред всички хубави цветя,
от замъка си тайнствен гледа
царицата, в света една.

Споделя във деня ни  чувства много,
свидетел е на любовта,
дори на тази дума "Сбогом!"
отронва бавно тя  една сълза.

А след това навежда  тъжно,
без глас, снагата си едва,
отнема  болката и бавно
потегля, топли  другите сърца.

Тя Роза се зове от всеки
и свежо дъха аромат.
Царица е и вечно ще ме тегли
омайващия нежен цвят.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??