2.02.2023 г., 12:04 ч.

Цеца 

  Поезия » Хумористична
577 0 0

Цяло лято тя се скита

и за баровете пита.

Тук ракийка ще си сипне,

там пък водката ще пипне.

 

Ако някъде подуши,

че си пийват двама души,

към тях бързо ще се спусне,

от шишето ще си друсне.

 

А мезенце ако капне,

тя веднага ще го лапне.

Ще се прави на капия

щом си е на амортия.

 

Пък цигарки ако имат

нов се получава климат.

Пуши повече от Тец-а.

Те това е наша Цеца!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??