2 feb 2023, 12:04

Цеца 

  Poesía » De humor
596 0 0

Цяло лято тя се скита

и за баровете пита.

Тук ракийка ще си сипне,

там пък водката ще пипне.

 

Ако някъде подуши,

че си пийват двама души,

към тях бързо ще се спусне,

от шишето ще си друсне.

 

А мезенце ако капне,

тя веднага ще го лапне.

Ще се прави на капия

щом си е на амортия.

 

Пък цигарки ако имат

нов се получава климат.

Пуши повече от Тец-а.

Те това е наша Цеца!

© Георги Янков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??