Всички сме с различни земни квоти
и до края носим своя кръст.
Спирката последна на живота
старт е към небесния ни път...
Дълго ще пътуваме в Безкрая
и към смисъла ще търсим брод...
Крайната ни точка е навярно
пълното ни сливане със Бог.
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!
© Вилдан Сефер Всички права запазени