28.07.2007 г., 21:03 ч.

Целеустремен 

  Поезия
775 0 3
След дълго скитане на воля,
реших, че няма да се моля
и сам в борбата ще се впусна
с амбиция да не изпусна
                                   целта си.

Опитвах в ляво и от дясно,
какво целя ми беше ясно,
въртях се, бих се, блъсках, виках,
намирах пътя, просто скитах
                                    с целта си.

Усмихвах се, протривах лекичко крилото,
и пак се блъсках в стъклото.

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??