21.01.2017 г., 0:26 ч.

Целта в живота 

  Поезия » Философска
491 0 1

Целите в живота 

 

Когато във живота имаш ясна цел, 
ти ще трябва упорито да се бориш! 
Но ще трябва и да бъдеш много смел, 
ще те спъват винаги каквото и да сториш, 

 

Не разчитай някой да ти подаде ръка, 
хората са егоисти с всеки батко, 
И помни че единствен ти в света
Трябва пътя да си го направиш гладък. 

 

Трябва да си силен, да се бориш упорито, 
и ролите добре да ги изиграеш! 
Във живота щастието е надълбоко скрито,
Трябва да си хитър, но това добре го знаеш. 

 

2017


 

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??