23.08.2010 г., 9:26 ч.

Целувай ме! 

  Поезия » Любовна
1412 1 6

Целувай ме! Докосвай ме със устни!

Разпалвай в мен живот и светлина!

Очите ти – магьосници изкусни,

ще ме превърнат в изворна вода.

 

И ако някога без жал съдбата

със мрак очите ти плени,

аз ще ти върна светлината

и радостта на слънчевите дни.

 

Ако сърцето ти във изнемога

гори от жажда и тъга,

ще те предпазя от тревога,

със обич ще те утоля.

 

Целувай ме! Докосвай ме със устни!

Дарявай ме с мечти и топлина,

любовта – магьосница изкусна

от мен направи истинска жена!

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??