14.11.2019 г., 10:06 ч.

Целувай ме 

  Поезия » Любовна
365 0 0

Целувай ме зад ушенцето,

после нежно по вратленцето,

езичето в устата ми завърти,

за да може нещото да се втвърди.

Продължавай по пъпчето,  шията, нослето…

Накарай да забие лудо сърцето.

А най-хубавото остави за накрая,

повярвай ми, няма да изтрая…..

Там, между моите бедра

с цялото ми тяло да усетя аз греха.

Ще  се чувствам малко употребена,

но за сметка на това – задоволена,

за да ме държи до следващия път,

когато отново ще разголим двама плът.

© Nikol Nikolova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??