3.02.2016 г., 21:57 ч.

Целувка по челото 

  Поезия » Любовна
293 0 0

За тебе, мила, е нищожно

едничко цвете да ти подаря.

С голям букет пък - невъзможно

за всичкото да ти благодаря.

 

И малко е да те докосна

по устните ти, тръпнещи от страст.

И в таз година високосна

да те сънувам аз под чужда власт.

 

Банално е да ти го казвам,

че е голяма обичта към теб.

И всеки ден да ти доказвам,

че ти за мен си глътката във степ.

 

Затуй под облак от небето,

че съм на теб отдаден от сърце,

ще те целуна по челото,

помилвано от майчини ръце.

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??