9.02.2011 г., 22:16 ч.

Целувка под дъжда 

  Поезия » Любовна
1752 0 13

Ще тичам боса под дъжда,
с чадър и шапка на райета
и рокля синя на цветя,
по-синя даже от небето.

Ще шляпам с босите крака,
дъждът по челото ще ме целува,
с ръка във твоята ръка -
недей от него да ревнуваш!

На пътя старата бреза
за поздрав тихо ще помаха,
две мокри, палави деца -
в дъжда ще се целуват плахо...



© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??