5.07.2024 г., 10:58 ч.

Целувка творческа към теб лети... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
100 2 0

Целувка творческа към теб лети

през светове безброй за да те има.

До теб ще стигне бързо щом пламти

душата от любов неудържима.

 

През светове безброй за да те има

сърдечната си аура ти дарявам.

С енергия безспир, необяснима,

посланията нежни не отлагам.

 

Сърдечната си аура ти дарявам

и клетвите от звездните мечти,

и името ти с обич благославям,

и красотата пролетно цъфти.

 

Светлинният си порив нажежавам -

целувка творческа към теб лети.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??