15.08.2009 г., 22:01 ч.  

Целувката 

  Поезия
687 0 2

Нощ. Къде сме?
Не спя... Не плача много!

Преди да се огледам
в огледалото:
целувката -
болезнена и кратка!

Заради вярата
във временни желания -
не се обичаме достатъчно...
Заради вярата
във временни желания -
имам нужда от внимание -
властно е!
...
А сутринта -
ще дойде жадна.
Но не сега, но още не -
сега за никъде не бързаме!

март 2004
август 2009
 

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??