9.11.2024 г., 7:08 ч.

Целувката е блян 

  Поезия » Любовна
112 0 0

О, да! Градът е тих и пуст,

последен е хлапакът на трамвая.

Целувката е блян и чакан лукс,

а в нея търсим пътя към безкрая.

Пред теб и мен е мъртъв този свят,

но трябва да успее да възкръсне.

И трябва да се срещнем в този град,

преди да стане късно, твърде късно.

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??