4.10.2012 г., 14:16 ч.

Целувката на Бог 

  Поезия » Друга
1005 1 3

Ако едно сърце
тупти до твоето
и някой с Любов
ти постила легло,
значи си докоснат
от Бог!
Ако носиш музика
в сърцето си,
устата шепнат рими,
усмивката е във
Душата ти - значи си
погален от Бог!
Ако те радват
птичите песни
и всяко разцъфнало
цветенце,
и те боли от болката
на приятел - знай,
целунат си от Бог!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??