12.02.2008 г., 17:58 ч.

Целувки и кошмар 

  Поезия » Еротична
647 0 2


Чувствам допира ти сладострастен
по мене бавно преминаващ.
Дъхът ти чувствен ме влудява -
иска всеки път да ме покорява.
Погледът ти, пълен с страст,
ме кара от кожата си да изляза.
Приближаваш се към мен,
устни плътни моите докосват -
толкова са меки, сладки.
Влудяват ме и те.
Езикът ти прониква
и с моя се гъделичка.
Ръцете ти по тялото ми -
творения на изкуството ваят.
Всичко в мене те подкупва -
желая те, искам всичко.
Ах, какъв е този шум?!
Очи отварям и
телевизора съзирам.
О, не - пак ли беше само сън?
Не, не, не - кошмарно е!

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??