28.03.2017 г., 13:51 ч.

Церемония 

  Поезия » Любовна
322 0 0

***

 

Проклинам те и те благославям,

моля се за теб и те гоня от мислите,

както се гони дявола с тамян.

 

Идваш и си отиваш без дума да кажеш,

в мислите ми проникваш, хаос и разруха, 

вратата блъскаш

– аз глух и ням.

 

Загубих се преди време в твоята усмивка,

наглед мила и наивна.

И сега пътя към себе си не знам, как да се върна.

Днес нямам тамян...

Ще отида от църквата да поискам!

 

***

 

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??