23.07.2008 г., 22:22 ч.

***** 

  Поезия » Любовна
609 0 1
Страх ме е да те погледна в очите,
за да не остана завинаги запленен от тях.
Не искам аз да те прегърна,
след това няма никога да те пусна.
Страх ме е да усетя устните ти,
защото след това няма да искам да целуна друга.
Не искам да те допускам в сърцето си,
направя ли го, никога няма да го напуснеш.
Не трябва да правя нищо от това,
но когато те видя, от разума ми не остава и следа.

© Радослав Янчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прояви смелост и може би ще изживееш едни от най-приказните си мигове в живота... а той - животът, е прекалено кратък, за да го пропиляваме робувайки на страховете си
Предложения
: ??:??