16.12.2019 г., 8:08 ч.

Чакам 

  Поезия » Любовна
489 0 0

Ще те целуна когато те видя,

когато те видя ще те целуна.

Ще те прегърна когато те видя,

когато те видя ще те прегърна.

Ще се усмихвам когато те видя,

когато те видя ще се усмихна.

Може да плача когато те видя,

когато те видя може да плача.

Може изобщо към теб да не гледам,

когато те видя без да те виждам.

Чакам задъхано, злобно, разплакано,

когато те видя спирам да чакам.

© Maira Maira Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??