18.09.2008 г., 8:29 ч.

Чакам 

  Поезия
576 0 10
 

Чакам

В този аромат на ранна есен

Ябълки

Кафяво е

Канела

 

Докъде стигна вятъра

Вчера

Докъде видяха новия сезон

Дърветата

 

Гръм

И светлини

Запалили небето...

Аз чакам

И те виждам вече

Във далекото

 

17.09.2008

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??