21.06.2008 г., 14:05 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна
957 0 4

Няма те, но аз те чакам. И даже да не дойдеш,

ще съм тук. За теб вратата винаги ще е отключена

и няма да сменя ключалката за друг. Ела, дори да

заболи. Без тебе страдам повече, повярвай!

Недей да съдиш по смеха ми колко съм щастлива,

 за теб това не трябва да е знак, че не трябва да си с

мене пак. Не гледай фалшивата усмивка, която хиляди

сега показват. Погледни очите, влажни и сломени, в тях

единствено си ти. Виж тази болка, виж как умирам, нима

за мен не те боли?

Хиляди сърца разбил си и моето при тях стои. Донеси го,

ще ти го платя в сълзи. От друга толкова не ще получиш,

пък и обич двойно ще ти дам.

Ела, съживи ме, и душата си за тебе ще продам.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??