24.08.2012 г., 11:19 ч.

Чакам те 

  Поезия » Любовна
524 0 0

Чакам теб да дойдеш, мили.

Цветя набрах.

Цветя свежи и ухайни

във вазата сложих.

 

Но ти не идваш...

Защо, не зная.

Увяхнаха цветята,

други сложих.

 

За кой ли път ги сменям,

не мога да кажа.

И питам се каква е таз заблуда

на годините ми мои, стари.

 

Та аз не те познавам.

За теб нищо не зная.

Може би в предишния живот

били живели сме щастливо двама.

© Вили Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??